تمامی فیلم های آموزشی این فروشگاه در وبسایت sanaye20.ir با تخفیف ویژه ارائه شده هست. پس حتما جهت خرید چنانچه نیازمند قیمت پایینتر هستید وارد سایت sanaye20.ir شوید

پروژه تحقیق در عملیات 2 (Operation research) به كارگيري برنامه ریزی خطی در عمده فروشی مواد غذایی

پروژه تحقیق در عملیات 2 (Operation research) به كارگيري برنامه ریزی خطی در عمده فروشی مواد غذایی

پروژه OR2

این پروژه مقدار بهینه 11 نوع کالا که در یک عمده فروشی باید وجود داشته باشد رابا شرط حداکثر کردن سودماهیانه بدست می آورد.

 

مفروضات پروژه:

زمان سفارش ماهیانه بوده و اگر در پایان ماه براساس انبار گردانی اگر مقدار کمی از نوعی از کالا در انبار باشد به دلیل اینکه مقداری از فضا را برای این موجودی جزء محدودیت انبار به حساب نیاوردیم تاثیری در مقدار سفارش ندارد ولی اگر مقدار آن زیاد باشد اقدام کرده و مقدار سفارشی را که مدل مارا مجاز کرده رامنهای موجودی باقیمانده کرده و به مرکز توزیع سفارش میدهیم

3 عرضه کننده داریم که مقدار کالائی که در ما میتوانند عرضه کنند و همچنین هزینه حمل و نقل آنها متفاوت است که در جدول انتهای مفروضات موجود است

مغازه عمده فروشی شامل 2 دهانه ی 4x6x4 متراست که96 متر مکعب فضاداردو از این فضا 16 متر مکعب فضای قسمت دفتری و 24 متر کعب را نیز یخچال اشغال میکند که حجم واقعی یخچال 18متر مکعب است. پس حجم خالص برای انبار56=16-24-96 میباشد.

بودجه ماهیانه که صرف خرید میشودبرابر 5000000 (پنج میلیون تومان)میباشد.

فرمت :word

تعداد صفحات:22



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 27,000 تومان
(شامل 5% تخفیف به مدت محدود)
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
توجه: برای خرید امن و دانلود سریع و بدون مشکل لطفا اگر اتصال به اینترنت از طریق ف.ی.ل.ت.ر.شکن یا V.P.N دارید ابتدا این ابزار را خاموش و قطع کنید تا جهت ورود به درگاه پرداخت دچار مشکل نشوید.
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران مبتلا به سرطان

کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
OR_182642_6663.zip112.2k